UmbX workshops - 18 mei in Amsterdam

Op 18 mei komt de Umbraco Community Workshops on tour (UmbX) naar Nederland! Om precies te zijn naar Amsterdam. Deze community workshops gaan dieper op specifieke onderwerpen in dan de huidige Umbraco trainingen.

We houden twee workshops op deze dag:

  • Bear the load: Load balancing met Umbraco
    Deze workshop leert je de basis van load balancing met Umbraco, wanneer je een website moet load-balancen en waar je op moet letten als je dit gaat doen. Ook wordt je geleerd hoe je in code rekening kan houden met load balancing.
    Meer info: https://www.umbx.live/bear-the-load/

  • Microsoft Azure with Umbraco
    Deze workshop leert je alles over het draaien van Umbraco op het Microsoft Azure platform. Waar moet je op letten, hoe kan je deployments doen? Hoe werkt Azure met media en examine indexes? 
    Meer info: https://www.umbx.live/microsoft-azure-with-umbraco/

De workshops worden gegeven in het Engels.

De prijs voor een compleet verzorgde dag met deze twee workshops en verzorgde lunch is EUR 375,- per persoon. Onze DUUG-vrienden betalen echter maar EUR 275,- per persoon voor de gehele dag! Als je besluit om nu alsnog vriend van DUUG te worden kom je voor dit tarief in aanmerking. Dat kan voor freelancers al vanaf 100,- EUR/jaar en voor bedrijven vanaf 250,- EUR per jaar! Alles over onze huidige partners en partner worden kan op http://duug.nl/vrienden-van-duug#vriendworden.

Meer informatie over de workshops vind je op de website van UmbX: https://www.umbx.live

Meld je aan voor de workshops

Vul onderstaand formulier in om jezelf of een collega aan te melden voor de Umbraco workshops.

Datum: May 18, 2017

Aanvang: 9:00

Locatie: Aristo Amsterdam

Adres: Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam (maps)

Prijs: 375,- EUR voor niet-DUUG-vrienden, 275,- EUR voor vrienden!