DUUG Meetup 22 Februari 2018

DUUG Partner Embrace host voor ons de eerste MeetUp van 2018! Embrace richt zich met name op Umbraco als oplossing voor een Social Intranet. Tijdens deze laatste Umbraco MeetUp zullen zij je meenemen in hun keuze om Umbraco niet als Standalone product te gebruiken. Hiernaast geeft partner KeyMen een interessante sessie waarin de Umbraco-redacteur centraal staat.

Het programma ziet er als volgt uit:

17:30 - 18:00            Inloop & netwerken

18:00 - 19:00            Eten 

19:00 - 19:15            Welkom door DUUG & Embrace

19:15 - 20:00            Sessie 1 - Embrace <3 Umbraco

20:15 - 21:00            Sessie 2 - Er gaat niets boven... redacteuren blij maken met Umbraco (KeyMen)

21:00 - 22:00            Borrel & Netwerken

 

Kennissessie Embrace <3 Umbraco

In deze sessie gaat Embrace het hebben over hoe zij Umbraco gebruiken om de managed content in  hun social intranet Embrace te integreren. Dit omvat onder andere nieuws en agenda modules, en gewone content pagina’s, dit gebaseerd op Embrace hun eigen model engine.

Van deze combinatie heeft Embrace een  standaard product gecreëerd dat de basis is van alle projecten. Op deze manier heeft Embrace intussen ruim 200 omgevingen neergezet variërend van een 10tal gebruikers tot 8000+ gebruikers. Momenteel is Embrace zelfs bezig met een klant die 15000 gebruikers hebbr.

Tijdens deze kennissessie geeft Embrace een kijkje in de keuken. Om zo een beeld te geven van hun proces. 


Kennissessie Er gaat niets boven... redacteuren blij maken met Umbraco

Hoe richt je Umbraco zo in dat redacteuren er perfect mee kunnen werken? Aan de hand van voorbeeldprojecten voor het Verbond van Verzekeraars en de Rotterdamse OV-vervoerder RET, laat KeyMen zien hoe zij Umbraco inrichten en optimaliseren voor gebruikersgemak. Welke functionaliteit bieden ze aan om hét perfecte publicatieplatform te realiseren als het uitgebreider moet zijn dan alleen het plaatsen van nieuwsberichten?

Gerben van KeyMen laat zien waar ze positieve reacties op krijgen van redacteuren en welke zaken minder geslaagd zijn. Een hands-on sessie, met daarin verwerkt de learnings, tips &amp; tricks van 8 jaar ontwikkelen op basis van Umbraco.

 

 

Datum: February 22, 2018

Aanvang: 17:30

Locatie: Embrace

Adres: Griffeweg 97-8 in Groningen (maps)