Vrienden van DUUG

DUUG heeft vrienden! Deze vrienden maken het mogelijk om onze evenementen en meetups te organiseren en DUUG bestaansrecht te geven.

Ook al zetten de organisatoren zich vrijwillig in, het opzetten van een event als het jaarlijkse DUUGFest, kost natuurlijk geld. Om die kosten te dekken zijn wij afhankelijk van kaartverkoop en voor een groot deel van ondersteuning door derden. Vandaar dus dat we vrienden hebben! Daar doen we natuurlijk iets voor terug, want een vriendschap moet van twee kanten komen. Al onze vrienden krijgen exposure via onze website en natuurlijk gratis tickets voor het jaarlijkse DUUGFest.

De Dutch Umbraco User Group (DUUG) ontstond in 2010 uit enthousiasme over Umbraco. Het doel was een community te starten om kennis te delen en (eind)gebruikers te informeren en vooral ook enthousiast te maken over Umbraco CMS. DUUG organiseert jaarlijks verschillende evenementen. Die worden bezocht door een groeiende groep ‘Umbracians’. We zien dat de interesse voor Umbraco toeneemt en dat vinden we geweldig! We dragen daar graag samen met onze vrienden aan bij.

Ook vriend worden? lees hier alle details!

Partners van DUUG

 

Arlanet gebruikt Umbraco al sinds 2005 en is hiermee één van de eerste partijen binnen Nederland geweest die dit platform omarmde. Met Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars (level 1 en 2) en Umbraco Certified Solution Partner status sinds 2007 garanderen wij de kwaliteit en kennis tijdens het ontwikkeltraject.

 

Met een innovatief social platform ondersteunen wij mensen, organisaties en hun omgeving in communicatie, samenwerken en kennisdelen. We bieden ons platform aan, via partners, in combinatie met Umbraco voor alles wat betrekking heeft op managed content. Wij bieden een compleet pakket dat technisch snel staat, koppelt met relevante systemen en simpel werkt voor gebruikers. Embrace is, als marktleider in Nederland, met 150 klanten, ervan overtuigd dat we dé partij zijn om vraagstukken rondom samenwerken, kennisdelen en verbinden op een digitaal portaal op te lossen.

 

Sinds 2007 maken wij gebruik van Umbraco voor het ontwikkelen van applicaties en sites. Naast Umbraco ontwikkeling, ligt onze focus op het maken van ledenwebsites voor (branche)verenigingen. Vanuit ons kantoor in Dordrecht, werken wij als technisch implementatiepartner voor reclame- en marketingbureau's maar ook voor klanten als de RET, Haven van Moerdijk en het Verbond van Verzekeraars.

 

Bedrijven en organisaties direct digitaal in verbinding brengen met klanten, dat is wat Poort80 doet. Dit gebeurt via internet, mobiel en andere kanalen. Rechtstreeks en doelgericht op strategisch én praktisch niveau. Op de achtergrond functioneren intelligente koppelingen van onderliggende datastromen als specialiteit van de onderneming. Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen als Umbraco, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat. Als full-service internetbureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties. Wij hebben inmiddels talloze grotere Umbraco projecten afgerond die verder gaan dan een website met content-management-systeem. Bedrijfskritische applicaties, al dan niet met koppelingen met reserveringssystemen, portals, APP’s of online-tools. Mobiel of niet, met onze know-how kunt u met Umbraco alle kanten op.

Goede vrienden van DUUG

 

Een online bureau, maar... dan net even anders. We beloven u een unieke mix van klantgericht denken, creativiteit, frisse ideeën en slimme techniek. Onze kracht ligt in het resultaatgericht combineren van internet en marketing. Niet alleen projectmatig, maar vooral in langlopende samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

 

Axendo is een technisch, en gespecialiseerd internetbureau dat intelligente oplossingen maakt: Apps, Online Platformen en Interactieve Media Installaties. Axendo is de eerste Certified Solution Partner van Umbraco in Nederland en oprichter van de Nederlandse Umbraco gebruikersgroep (DUUG). Daarnaast ontwikkelen we apps (Android, iOS, Microsoft) op basis van Xamarin, complexe webomgevingen op basis van het Sitecore CMS en spellen en innovatieve interactievormen op basis van Unity 3D.

 

Hi, we are Dept - an international digital agency of over 1000 experienced thinkers & makers. One agency uniting creativity, technology and data. Helping you reinvent & accelerate your digital reality by creating experiences that people want and businesses need.

 

Novaware is gespecialiseerd in de technische realisatie van (mobiele) websites en webapplicaties. Samen met onze partners, grafisch vormgevers en reclamebureaus, bieden wij onze klanten een totaalpakket aan internetdiensten. Wij bestaan sinds 2005 en helpen onze klanten graaf met Umbraco-vraagstukken en implementaties. Al onze ontwikkelaars zijn Umbraco-gecertificeerd. Novaware is Umbraco Certified Partner en Umbraco Trainingspartner.

 

Marvelous is een software / consultancy bedrijf met een sterke focus op online. Marvelous is gespecialiseerd in het realiseren van schaalbare online toepassingen en op ASP.NET gebaseerde Content Management systemen. Marvelous adviseert online bureaus en bedrijven om de stap naar de toekomst te zetten. Marvelous werkt altijd samen, samen met jou en samen met andere professionals en bedrijven. Samen zijn wij Marvelous. Wie ben jij?

 

uCommerce is an e-commerce offering fully integrated with Umbraco for building online stores. With uCommerce and Umbraco you create unique and powerful e-commerce webshops fully customized to your client's requirements. Building an ecommerce solution with uCommerce is a snap with the many out of the box features including built-in integration with popular payment gateways like PayPal, SagePay, RBS WorldPay, DIBS, ePay, PayEx, and Payer.se. uCommerce is deployed in more than 15 countries worldwide and powers many production sites today, which makes it a safe bet as the foundation for your store or ecommerce project.

 

Digital technology is dé katalysator in het veranderen van bestaande en het ontstaan van nieuwe business modellen. Bij Colours begrijpen we dat als geen ander. Al sinds 1997 helpen wij als full service digital agency klanten bij het concretiseren en realiseren van hun digitale ambities.

 

Nexwork is een digitaal marketing bureau. Wij adviseren en ontwikkelen effectieve digitale strategieën voor een breed scala aan (internationale) klanten. Deze online successen worden behaald met de juiste techniek. Daarom maken wij gebruik van het open source content management systeem Umbraco. Met de flexibiliteit van Umbraco kunnen we zowel zeer uitgebreide als zeer complexe projecten actief ondersteunen. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, wij gaan voor innovatieve en geïntegreerde communicatieoplossingen. Zo zorgen wij voor een maximale betrokkenheid van de doelgroep. Samen met Umbraco werken wij als Gold Partner aan de beste technologische ontwikkelingen en oplossingen. Het Gold Partnership garandeert daarbij dat onze ontwikkelaars altijd optimaal getraind zijn en dat geen vraag voor hen te complex is.

Vrienden van DUUG

 

Wij zijn ipsis; een actief, crossmediaal reclamebureau in Zwaag, gemeente Hoorn. Als crossmediaal reclamebureau zijn wij constant op zoek naar de juiste mix van online en offline middelen om optimaal effect te creëren voor onze klanten. Vandaar ook onze slogan: Creëer effect! Ons creatieve en innovatieve team streeft ernaar om voor onze klanten het maximale effect te creëren. Wij luisteren naar u als klant en creëren samen een plan waarvan uw merk, product of dienst optimaal kan profiteren. Reclame- en marketinginspanningen moeten leiden tot resultaat, dit bereiken wij door creativiteit en effectiviteit.

 

Vanuit het hart van Nederland in Amersfoort zorgen wij voor de juiste (maatwerk) online oplossingen en websites. Wij richten ons op de complexe implementaties voor het Umbraco CMS. Naast het invullen van de online behoefte voor eindklanten in de vorm van websites en applicaties, ondersteunen we andere bureaus bij het realiseren van complexe vraagstukken. Hulp nodig om je processen efficiënter te laten verlopen voor een nog betere dienstverlening via onze maatwerk .NET oplossingen? Onze uitgebreide ervaring met Umbraco delen we graag! Wij geloven in de community gedachte van Umbraco. Help elkaar en kom samen verder!

 

Suneco is een full service internetbureau, gespecialiseerd op de terreinen design, technische realisatie, beheer en het technisch faciliteren van complete en complexe web hosting omgevingen. Suneco is onderdeel van de Walbeek Groep en heeft gecertificeerde ontwikkelaars in Microsoft, Sitecore, Sitefinity en Umbraco. De klanten van Suneco zijn o.a. Heineken, Engie, Cito, Mediq, Menzis, Lukkien (partner) en TriMM (partner). Meer informatie is te vinden op www.suneco.nl, mail ons op sales@suneco.nl of bel ons op 088-0027962.

 

Soeteman Software is a commercial Umbraco package Vendor. We focus on building quality packages for Umbraco CMS. All of our Umbraco packages are well known within the community and come with great support. Visit our website to see our products in action or download a trial to find out how our packages can help you with your next Umbraco project.

 

Online gevonden en gekozen worden? Daar gaan wij voor. We ontwerpen en bouwen websites die jouw bezoekers echt verder helpen. We creëren aansprekende content en laten online marketing renderen. Gloedonline is hét internetbureau in Nijmegen dat helpt online communicatie aantoonbaar te verbeteren. We combineren kennis, creativiteit en techniek voor het beste resultaat: meer beleving én activatie.

 

Nedfinity gaat voor resultaat. De strategie en uitvoering maken een project succesvol. Door op strategisch niveau met u mee te denken, bieden we online oplossingen die meer rendement opleveren voor uw onderneming.

 

As a .NET software engineer I'm specialized in Umbraco CMS e-commerce and Dynamics CRM, especially in the integration area. Thereby finding the right balance between off-the-shelf software and custom built components.

 

Wij zijn een creatief digitaal bureau en maken al meters sinds 1995. We zijn gek op goede strategie, mooi ontwerp, degelijke bouw en steeds slimmer worden. Onze missie: we maken online persoonlijk, menselijk en zo eenvoudig mogelijk. Met 65 collega’s werken wij voor bedrijven met ambitie en lef. Zowel in Nederland als daarbuiten. We wonnen mooie prijzen, bestaan sinds 1995 en bekleden de eerste positie met 5,5 sterren in de Emerce top 100 in de categorie Internetbureaus Fullservice Middelgroot. Dit is theFactor.e in een notendop https://tfe.nl/thefactore/

 

Webwonders gelooft in de kracht van internet. Om deze kracht optimaal te benutten moeten creativiteit en techniek perfect samenwerken. Deze samenwerking brengen wij dagelijks tot stand. Wij ontwerpen en ontwikkelen maatwerk webapplicaties, apps en websites en adviseren en ondersteunen op het gebied van online marketing. We werken sinds een aantal jaar met Umbraco en zijn in 2016 certified partner geworden.

 

Estate Digital is al ruim 22 jaar gevestigd in Tilburg, sinds 2017 in Lissabon en vanaf begin 2018 in Rotterdam. Bij Estate geloven ze in happiness. Positieve, gedreven collega’s zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Een medewerker van Estate is nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en wil die succesvol toepassen. Estate is de digitale katalysator voor bedrijven met wie zij samen doelen realiseren. Met de jarenlange ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare .Net platformen bezorgt Estate iedereen een “state of the art experience”. Als Gold Certified Sitecore Implementation Partner, nummer 1 Europese implementatiepartner van het Sitefinity CMS en het Umbraco CMS hebben zij al vele succesvolle implementaties gerealiseerd.

Freelance vrienden van DUUG

DUUG wil vrienden met je worden!

 

Ook al zetten de organisatoren zich vrijwillig in, het opzetten van een event als het jaarlijkse DUUGFest, kost natuurlijk geld. Om die kosten te dekken zijn wij afhankelijk van kaartverkoop en voor een groot deel van ondersteuning door derden. Vandaar dus dat we vrienden zoeken! Daar doen we natuurlijk iets voor terug, want een vriendschap moet van twee kanten komen. Al onze vrienden krijgen exposure via onze website en natuurlijk gratis tickets voor het jaarlijkse DUUGFest.De Dutch Umbraco User Group (DUUG) ontstond in 2010 uit enthousiasme over Umbraco. Het doel was een community te starten om kennis te delen en (eind)gebruikers te informeren en vooral ook enthousiast te maken over Umbraco CMS. DUUG organiseert jaarlijks verschillende evenementen. Die worden bezocht door een groeiende groep ‘Umbracians’. We zien dat de interesse voor Umbraco toeneemt en dat vinden we geweldig! We dragen daar graag aan bij.

Word onze vriend en help ons om Nederland enthousiast te maken over Umbraco CMS!

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. Er is al een sponsormogelijkheid vanaf 200 Euro per jaar!

 

Freelance Vriend -
Deze vriendschap is speciaal bestemd voor freelancers. Je krijgt:
- 1 ticket DUUGFest
- Vermelding op sponsorpagina website: Logo + weblink

 

Vriend 
Onze standaard vriendschap. Je krijgt:
- 2 tickets DUUGFest
- Vermelding op sponsorpagina website: Logo + weblink + omschrijving

 

DUUGfest Festival Vriend (nieuw)
Onze festival vriendschap waarin je jezelf verbindt aan één DUUGfest. Je krijgt:
- 3 tickets DUUGFest
- Vermelding op sponsorpagina van DUUGfest website: Logo + weblink
- Mogelijkheid om iets in de DUUGfest goodiebag te doen
- Sponsoruiting tijdens evenement: gelijk aan roll-up bannner

 

Goede Vriend
Sommige vrienden zijn net iets closer, dit is onze goede vriendschap. Je krijgt:
- 4 tickets DUUGFest
- Vermelding op sponsorpagina van festival website: Logo + weblink
- Vermelding op sponsorpagina website: <Bovenaan pagina> Logo + weblink + omschrijving
- Mogelijkheid om iets in de DUUGfest goodiebag te doen
- Sponsoruiting tijdens evenement: gelijk aan roll-up bannner

 

Partner (max. 8 bedrijven)
Wil je echt alles met ons delen? Dan kunnen we partners worden. Voorbehouden aan maximaal 8 bedrijven. Je krijgt:
- 6 tickets DUUGFest
- Vermelding op sponsorpagina van festival website: <Bovenaan pagina> Logo + weblink
- Vermelding op sponsorpagina website: <Bovenaan pagina> Logo + weblink + omschrijving
- Vermelding op landingspagina website
- Mogelijkheid om iets in de DUUGfest goodiebag te doen
- Sponsoruiting gelijk of groter dan roll-up banner tijdens evenement
- Exclusief: logo in nieuwsbrief + tijdens de avonden genoemd + beamervermelding

 

Algemeen
- Een vriendschap sluit je voor een jaar, met elk jaar een automatische verlenging m.u.v. de 'festival vriend'
- Elke vriend heeft de mogelijkheid om ook te spreken op een bijeenkomst / event (mits er ruimte is)
- DUUG is een stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66731194