Umbraco developer bij Perplex


Solliteer bij Perplex
Kom jij bij Perplex werken voor grote klanten met complexe opdrachten? Wij zoeken een goede .NET programmeur met minimaal twee jaar ervaring en kennis van Umbraco. In ruil geven we jou een fijne werkplek waar je jouw ideeën kan inzetten, uitdagend werk doet, veel ruimte krijgt voor (eigen) ontwikkeling en relaxed contact hebt met collega's!

Kom jij jouw talent bij ons inzetten?

Bij Perplex werken we met 40 collega’s aan uitdagende projecten voor interessante klanten. Onze enthousiaste programmeurs, webdesigners, redacteuren en internetmarketeers houden zich onder andere bezig met slimme technieken, uitvoerbare strategieën en frisse ideeën. De werksfeer is informeel, maar professioneel. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een goede .NET programmeur. Onze collega programmeurs vertellen je voor welke uitdagingen je komt te staan bij Perplex. 

test

{ "value": "", "editor": { "name": "Embed", "alias": "embed", "view": "embed", "render": null, "icon": "icon-movie-alt", "config": {} }, "active": false }

Jeffrey Schoemaker

“Je werkt bij Perplex met specialisten op diverse gebieden, die heel goed zijn in wat ze doen. Goede mensen inspireren elkaar en maken elkaar nóg beter!

Wij drukken je niet in een hoekje of functie: iedereen is programmeur en werkt met elkaar samen. Omdat de projecten zo divers zijn, verveelt dat nooit. De ene dag werk je aan de webshop van Surprise Factory en de volgende dag aan het personalisatieplatform van Verder Online.

Het CMS waar we mee werken is Umbraco, wat een relatieve niche is. Het mooie is, dat we eraan bijdragen om Umbraco beter te maken. Niet voor niets hebben we al een aantal awards gewonnen en lopen er 2 Umbraco MVP’s rond bij Perplex!

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen én de kans om je werk aan de wereld te laten zien. Om dit te bereiken mag je zelf op zoek gaan naar de beste oplossingen voor uiteenlopende problemen. Je collega’s staan altijd klaar om je werk nóg beter te maken!”

Wij werken graag met de beste, want die kunnen we nóg beter maken!

Linda Sluijter-Berentsen

Op mijn eerste werkdag bij Perplex ontmoette ik voor het eerst een andere vrouwelijke programmeur! Hoewel ik prima kan samenwerken met mannen, is het wel heel leuk dat er een goede mix werkt bij Perplex.

Dit geldt ook voor de verdeling van grote en kleinere opdrachten. Ik werk voornamelijk voor ROVC. Hier kan ik helemaal induiken om het project eigen te maken. Bij dit project ben ik begonnen met een grote bak informatie. Hier moet ik de data uit destilleren die ik nodig heb om tot een mooi eindresultaat te komen. Dat is een grote, maar leuke uitdaging.

Naast ROVC werk ik soms voor kleinere opdrachtgevers. Dit zorgt voor een fijne afwisseling in werkzaamheden, en voor nieuwe inzichten. Door in de code van een collega te werken, leer ik heel veel. Ik word uitgedaagd en vrijgelaten bij het bedenken van oplossingen!

Lijkt bovenstaand je wat?

Bij Perplex werken we voornamelijk voor grotere organisaties aan complexere opdrachten. Wij hebben dan ook een paar wensen als je bij ons komt werken. Voldoe jij aan onze wensen en lijkt het je leuk om bij Perplex te werken? Dan lijkt het ons een goed idee om kennis te maken!

We zoeken een collega die...

 • een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau heeft afgerond;
 • minimaal twee jaar ervaring heeft met ASP.NET MVC, C#, MS SQL en bij voorkeur HTML5/Javascript;
 • ervaring heeft met Umbraco, blij wordt van werken met Umbraco, en wil bijdragen aan Umbraco;
 • het beste uit zichzelf wilt halen en nog beter wilt worden in zijn/haar vakgebied;
 • zelfstandig en oplossingsgericht is;
 • bereid is om zich te certificeren als Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD);
 • sociaal in de omgang met collega's en klanten.

En voor jouw inzet krijg je van ons...

 • een afwisselende baan waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen met veel ruimte voor eigen inbreng en uitvoer van eigen ideeën;
 • investering in doorlopende opleiding en persoonlijke ontwikkeling;
 • een ruime, lichte werkplek in het centrum van Arnhem;
 • uitdagende en leuke klanten gericht op langlopende samenwerkingen;
 • iedere middag een gezamenlijke lunch, verzorgd en betaald door Perplex;
 • leerzame congressen en gezellige teamuitjes;
 • een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring, vakantiegeld en een premievrij pensioen;
 • een jong team van 40 gespecialiseerde collega’s!

We vallen opnieuw in de prijzen!

In het verleden hebben we meerdere awards gewonnen voor onze Umbraco implementaties. Op Codegarden 2019 wonnen we opnieuw 2 awards:

 • 'Best Custom Solution' voor het e-commerce platform van Wagenborg Passagiersdiensten (WPD)
 • 'Best Gold Partner Solution' ook voor het e-commerce platform van WPD

Naast het werken aan complexe vraagstukken voor interessante opdrachtgevers, zijn we dagelijks bezig met het nóg beter maken van Umbraco. Voldoende kennis en opleiding zorgden onder andere voor de ontwikkeling van PerplexMail-package en een uitbreiding van Umbraco Forms. Daarnaast hebben we échte MVP's in dienst. Wil jij ook bijdragen? Neem contact op