Over DUUG

Dutch Umbraco User Group (DUUG) is opgericht in 2010 door Umbraco ontwikkelaars Richard Soeteman en Martijn Beumers. Sinds 2016 is DUUG een stichting met bestuur, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, met als doel van de DUUG is gebruikers en eindgebruikers te informeren en enthousiasmeren voor het Umbraco CMS. Dat gebeurt tijdens meet-ups waar technische presentaties gegeven worden van Umbraco projecten, maar ook tijdens informele borrels en op de DUUG dag. De Dutch Umbraco User Group heeft een breed netwerk van interessante gastsprekers die zowel ontwikkelaars als eindgebruikers nieuwe inzichten en informatie brengen. Bekijk hier de agenda met daarin de aankomende events. Geïnteresseerd om zelf gastspreker te zijn? Neem contact met ons op.

Om altijd up-to-date te zijn van de laatste Umbraco ontwikkelen verstuurt DUUG elk kwartaal jaar de DUUG nieuwsbrief. Daarin vind je alle laatste ontwikkelingen op Umbraco gebied en wordt je op de hoogte gesteld van aankomende events. Meld je hier aan.Inititatiefnemers

Jeroen Wijdeven Eigenaar/consultant/developer - Marvelous

Al meer dan 10 jaar werkzaam in de wonderlijke wereld van het internet. Niet alleen gespecialiseerd, maar ook gecertificeerd Microsoft.NET, Umbraco en EPiServer developer. Daarnaast actief betrokken bij verschillende gebruikersgroepen, waarvan DUUG de belangrijkste is.

Martijn Maris Trainer/CEO - Novaware

Sinds 2006 enthousiast aan de slag met het Umbraco CMS en actief betrokken in de community. Novaware is Umbraco Trainingspartner en verzorgt in Nederland de officiële trainingen en de certificering van Umbraco ontwikkelaars en gebruikers.

Arnold Visser Umbraco specialist/web-developer - Axendo

"Umbraco is voor mij meer een passie dan werk". Werkt, net als Martijn Maris, al sinds 2006 met Umbraco. Al sinds het prille-begin betrokken bij de DUUG, ontwierp bijvoorbeeld het DUUG logo. Is van vele markten thuis, begon zijn carrière met design en front-end development en ontwikkelde zich, voornamelijk door Umbraco, ook in C# ontwikkeling.

Leonard van der Plas Marketeer - Novaware

Leonard is een gedreven online marketer die klanten van Novaware helpt bij het realiseren van hun online marketingdoelstellingen. Leonards eerste stappen in de wereld van Umbraco bleken verbazend eenvoudig te zetten. Hij is dan ook vol lof over het gemak waarmee het systeem zich laat inzetten en hij deelt zijn Umbraco happiness graag met anderen.

Oprichters

Richard Soeteman Founder DUUG/software micropreneur - Soeteman Software

Al flink wat jaren ontwikkel ik met Soeteman Software packages voor Umbraco die het ontwikkelaars wereldwijd gemakkelijker maakt om te programmeren. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de SEO checker, CMSImport en Bulkmanager.

Martijn Beumers Founder DUUG/eigenaar - Axendo

Umbraco enthousiasteling vanaf het eerste uur. Axendo is het eerste Umbraco gecertificeerde internetbureau in Nederland en heeft sindsdien vele online oplossingen gerealiseerd op dit platform.