Umbraco Vacatures Bij onze partners


De Dutch Umbraco User Group bereikt honderden Umbraco ontwikkelaars, gebruikers en bedrijven die zich bezighouden met Umbraco in Nederland.Vrienden van de DUUG kunnen hier zelf vacatures plaatsen, waardoor een centraal aanbod van Umbraco gerelateerde vacatures beschikbaar is. Een directere toegang tot de Umbraco doelgroep is er niet!

Software developer C# bij TRES

Krijg jij energie van afwisselende projecten en het bouwen en bedenken van websites en klantportalen? Wij zijn op zoek naar een C# software developer die wil werken aan de digitale maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Lead software developer bij TRES

Ben jij klaar om jouw coachende- en technische vaardigheden in te zetten bij TRES? Wij zijn op zoek naar een lead software developer C# die wil werken aan de digitale maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Umbraco Back-end Developer bij DotControl

Wij zijn DotControl. Een data-gedreven creatieve agency met kantoren in Rotterdam, Heerlen, en Willemstad (Curaçao). Samen maken we elke dag de digitale ambities van onze klanten waar. Klanten zoals National Geographic, Eredivisie, Talpa, Nederlandse Loterij, De Persgroep, VSM, Eredivisie en Varo Energy.

Umbraco Front-end Developer bij DotControl

Wij zijn DotControl. Een data-gedreven creatieve agency met kantoren in Rotterdam, Heerlen, en Willemstad (Curaçao). Samen maken we elke dag de digitale ambities van onze klanten waar. Klanten zoals National Geographic, Eredivisie, Talpa, Nederlandse Loterij, De Persgroep, VSM, Eredivisie en Varo Energy.

Ervaren front-end developer bij Basic Orange

Wij hebben plek voor een gedreven en ervaren front-end developer, die net als wij blij wordt van mooie dingen maken. Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Basic Orange is marktleider in online personalisatie van websites. Hiermee bieden we content toegesneden op het profiel van bezoekers, waardoor conversie en verbinding enorm verhoogd wordt.

Gedreven backend / Umbraco developer bij Basic Orange

Wij hebben plek voor een gedreven backend / Umbraco developer, die net als wij blij wordt van mooie dingen maken. Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Basic Orange is marktleider in online personalisatie van websites. Hiermee bieden we content toegesneden op het profiel van bezoekers, waardoor conversie en verbinding enorm verhoogd wordt.

Ervaren .NET developer bij Basic Orange

Wij zijn hard op zoek naar een ervaren .NET developer, die net als wij blij wordt van mooie dingen maken. Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Basic Orange is marktleider in online personalisatie van websites. Hiermee bieden we content toegesneden op het profiel van bezoekers, waardoor conversie en verbinding enorm verhoogd wordt.

.NET Developer bij Novaware

.NET developer Werk je graag aan mooie en ingewikkelde webprojecten en word je enthousiast van nieuwe technieken? Dan hebben wij een mooie plek voor je. Als .NET developer ga je aan de slag in een multifunctioneel Scrum team met andere developers.

Umbraco Front-end developer bij Novaware

Werk je graag aan mooie webprojecten en word je enthousiast van nieuwe front-end technieken? Dan hebben wij een mooie plek voor je. Als front-end developer ga je aan de slag in ons team dat bestaat uit verschillende specialisten.

Front-end developer bij Axendo

Wil jij, net als Axendo, niets liever dan gave online oplossingen ontwikkelen? Ben jij de beste in je vak en wil je verder ontwikkelen, maar vind je plezier in je werk minstens zo belangrijk? Lees dan verder!