Goede Vrienden


Alion

Alion. Creators of DIGITAL POWER! Wij laten merken zichtbaar en meetbaar groeien. Met de eindgebruiker altijd centraal, creëren wij digitale oplossingen en campagnes. Verwacht krachtig advies, snelle productie en fanatieke support.

Axendo

Bij Axendo werken deskundige en communicatieve techneuten die trots zijn op hun vak. We zijn een full-service internetbureau, gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en beheren van slimme online platformen voor onze klanten. Naast Microsoft Silver Partner zijn we een zeer actief Umbraco Gold Partner, oprichter en medebestuurder van de DUUG!

DEPT

DEPT® is a pioneering technology and marketing services company that creates end-to-end digital experiences for brands such as Google, KFC, Philips, Audi, Twitch, Patagonia, eBay and more. Its team of 2,500+ digital specialists across 30+ locations on 5 continents delivers pioneering work on a global scale with a boutique culture.

DotControl

We are DotControl, a data-driven creative agency. With a talented team of 60+ individuals, we develop products and experiences, such as websites, apps. Get in touch!

Marvelous

Aangenaam, wij zijn Marvelous. Wij zijn het technisch brein achter veel online toepassingen waar jij dagelijks gebruik van maakt. Wij noemen onszelf ook wel “marketingtechneuten”. We zijn van nature namelijk echte techneuten, maar begrijpen ook jouw marketingbehoeftes precies

Novaware

Novaware helpt bedrijven en organisaties die waarde willen creëren, met oog voor mensen en onze planeet. Het is onze ultieme uitdaging om juist voor deze bedrijven de online oplossing of webapplicatie te realiseren die werkt en raakt.

Perplex

Perplex is een digitaal bureau in Arnhem. Met een enthousiast team van verschillende disciplines werken we aan slimme technieken en uitvoerbare strategieën. We dragen graag steeds actief bij aan Umbraco en investeren veel in kennis en opleiding. Het winnen van 2 belangrijke awards op Codegarden 2019 is dan ook een mooie kroon op ons harde werk!

Poort80

Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen als Umbraco, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat. Als full-service internetbureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties.

TRES

Dat klanten de mogelijkheid willen hebben om 24/7 hun zaken te regelen, is heel vanzelfsprekend. Het is dan ook net zo vanzelfsprekend dat een digitale omgeving dit aankan. We bouwen, onderhouden en optimaliseren sites en portalen met maar één doel: ervoor zorgen dat klanten een vertrouwd gevoel krijgen bij het merk en graag terugkomen.

uMarketingSuite

The all-in-one marketing suite for Umbraco. With functionalities like A/B testing, 360-degree profiling, personalization and marketing automation