Vrienden Partners en sponsoren


DUUG heeft vrienden! Deze vrienden maken het mogelijk om onze evenementen en meetups te organiseren en DUUG bestaansrecht te geven.

Het opzetten van een evenement als het jaarlijkse DUUGfest en het organiseren van de meetups kost natuurlijk geld. Om die kosten te dekken zijn wij afhankelijk van de DUUGfest kaartverkoop, maar ook voor een groot deel van ondersteuning door derden. Vandaar dus dat we vrienden hebben! Daar doen we natuurlijk iets voor terug, want een vriendschap moet van twee kanten komen.

Al onze vrienden krijgen exposure via onze kanalen en meetups, ze kunnen vacatures aandragen en natuurlijk zijn alle sponsorpakketten inclusief meerdere tickets voor het jaarlijkse DUUGfest!
Met de inkomsten kunnen wij zorgen dat developers en (eind)gebruikers van Umbraco in Nederland de beste sessies en workshops kunnen bijhouden, regelmatig op meetups hun kennis kunnen bijspijkeren en naar buiten toe duidelijk maken dat Umbraco een serieuze optie is om een online omgeving mee op te bouwen.

Als vriend van DUUG laat je aan (toekomstige) werknemers en klanten zien dat je Umbraco in Nederland een warm hart toedraagt!

Ook de DUUG helpen?

Neem dan contact met ons op. Sponsoring kan vanaf € 1500,- per jaar, inclusief 4x DUUGfest ticket!

DUUG Partners

4NG

4NG - Let's Grow Digital. Nu trots Platinum Partner van Umbraco Global. Waar je ook hulp bij nodig hebt, 4NG staat voor je klaar. We hebben programma's ontwikkeld om je digitaal te laten groeien. Zowel op het gebied van strategie, development, performance als AI. Wij willen dat al je digitale oplossingen met elkaar samenwerken als geheel.

iO

As a true end-to-end partner, iO is perfectly equipped to help organisations stay ahead of the pack. Fueled by curiosity, we shape digital experiences by combining a broad view with in-depth expertise in strategy, content & creation, marketing and technology. With the end user as the focus of attention at all times.

Infocaster

Al achttien jaar lang maken we vanuit het centrum van Arnhem de online wereld mooier. Van een doordachte online strategie tot een compleet nieuwe Umbraco-website, online platform of applicatie. Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij.


DUUG Goede Vrienden

Alion

Alion. Creators of DIGITAL POWER! Wij laten merken zichtbaar en meetbaar groeien. Met de eindgebruiker altijd centraal, creëren wij digitale oplossingen en campagnes. Verwacht krachtig advies, snelle productie en fanatieke support.

Axendo

Bij Axendo werken deskundige en communicatieve techneuten die trots zijn op hun vak. We zijn een full-service internetbureau, gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en beheren van slimme online platformen voor onze klanten. Naast Microsoft Silver Partner zijn we een zeer actief Umbraco Gold Partner, oprichter en medebestuurder van de DUUG!

DEPT

DEPT® is a pioneering technology and marketing services company that creates end-to-end digital experiences for brands such as Google, KFC, Philips, Audi, Twitch, Patagonia, eBay and more. Its team of 2,500+ digital specialists across 30+ locations on 5 continents delivers pioneering work on a global scale with a boutique culture.

DotControl

We are DotControl, a data-driven creative agency. With a talented team of 60+ individuals, we develop products and experiences, such as websites, apps. Get in touch!

Marvelous

Aangenaam, wij zijn Marvelous. Wij zijn het technisch brein achter veel online toepassingen waar jij dagelijks gebruik van maakt. Wij noemen onszelf ook wel “marketingtechneuten”. We zijn van nature namelijk echte techneuten, maar begrijpen ook jouw marketingbehoeftes precies

Novaware

Novaware helpt bedrijven en organisaties die waarde willen creëren, met oog voor mensen en onze planeet. Het is onze ultieme uitdaging om juist voor deze bedrijven de online oplossing of webapplicatie te realiseren die werkt en raakt.

Perplex

Perplex is een digitaal bureau in Arnhem. Met een enthousiast team van verschillende disciplines werken we aan slimme technieken en uitvoerbare strategieën. We dragen graag steeds actief bij aan Umbraco en investeren veel in kennis en opleiding. Het winnen van 2 belangrijke awards op Codegarden 2019 is dan ook een mooie kroon op ons harde werk!

Poort80

Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen als Umbraco, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat. Als full-service internetbureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties.

TRES

Dat klanten de mogelijkheid willen hebben om 24/7 hun zaken te regelen, is heel vanzelfsprekend. Het is dan ook net zo vanzelfsprekend dat een digitale omgeving dit aankan. We bouwen, onderhouden en optimaliseren sites en portalen met maar één doel: ervoor zorgen dat klanten een vertrouwd gevoel krijgen bij het merk en graag terugkomen.

uMarketingSuite

The all-in-one marketing suite for Umbraco. With functionalities like A/B testing, 360-degree profiling, personalization and marketing automation


DUUG Vrienden

Basic Orange

Basic Orange ontwikkelt op-maat-gemaakte websites, die zich flexibel aanpassen op het gedrag van individuele gebruikers. Dit doen we met behulp van online personalisatie. Met deze techniek bouwt jouw site automatisch een profiel op van de gebruiker op basis van het klikgedrag. Met dat profiel kun je de inhoud van je webpagina’s heel nauwkeurig afstemmen op elk individu.

Gloedonline

Online gevonden en gekozen worden? Daar gaan wij voor. We ontwerpen en bouwen websites die jouw bezoekers echt verder helpen. We creëren aansprekende content en laten online marketing renderen. Gloedonline is hét internetbureau in Nijmegen dat helpt online communicatie aantoonbaar te verbeteren.

Ipsis

Wij zijn ipsis; een actief, crossmediaal reclamebureau in Zwaag, gemeente Hoorn. Als crossmediaal reclamebureau zijn wij constant op zoek naar de juiste mix van online en offline middelen om optimaal effect te creëren voor onze klanten. Vandaar ook onze slogan: Creëer effect!

Nexwork

Nexwork is een digitaal marketing bureau. Wij adviseren en ontwikkelen effectieve digitale strategieën voor een breed scala aan (internationale) klanten. Deze online successen worden behaald met de juiste techniek. Daarom maken wij gebruik van het open source content management systeem Umbraco.

Orange Juice

Digital commerce en conversie optimalisatie. Orange Juice is gericht op groei en gedreven door resultaat. Strategie, design, development en online marketing zijn onze disciplines. Met als specialisme de combinatie van Umbraco, e-commerce en online configurators en editors.

Human Digital

We dagen elkaar elke dag weer uit om werk te creëren dat intuitiever, slimmer en aantrekkelijker is dan het werk van gisteren. Werk dat waarde creëert, mensen inspireert en iedereen verder helpt.

Suneco

Suneco is een full service internetbureau, gespecialiseerd op de terreinen design, technische realisatie, beheer en het technisch faciliteren van complete en complexe web hosting omgevingen. Suneco is onderdeel van de Walbeek Groep en heeft gecertificeerde ontwikkelaars in Microsoft, Sitecore, Sitefinity en Umbraco.

Tambien

Tambien bouwt gebruiksvriendelijke sites, apps, en webshops. Wij leveren krachtige digitale oplossingen die de gebruiker centraal stellen, er goed uitzien én naadloos integreren met de achterliggende bedrijfssystemen. Het team van Tambien heeft ruime ervaring met onder meer Isah, MS Dynamics NAV en Exact Globe.

TheFactor.e

We maken menselijke technologie voor de digitale mens. Voor jou, dus. En voor je familie, vrienden, collega’s en klanten. Hoe kunnen we hun online leven vereenvoudigen en meer waarde geven? Die vraag beantwoorden we door innovatieve platforms te ontwerpen en te bouwen.

True People

Wij realiseren onderscheidende creatieve digitale oplossingen voor onze klanten. Deze ontstaan door te kijken naar de behoefte achter de vraag en deze te begrijpen. Op die manier halen we het optimale resultaat uit de beschikbare mogelijkheden. Wij hebben alle kennis in huis om complexe Umbraco oplossingen te realiseren.

Webwonders

Onze dienstverlening is gericht op het realiseren van groei voor B2B-bedrijven door het bouwen van slimme websites, maatwerk software en de inzet van online marketing, gericht op het genereren van leads. Wij vertalen jouw behoeften naar concrete online oplossingen vanuit onze drie kerndiensten: Slimme websites, Online marketing & Maatwerk software.


DUUG Freelance Vrienden

Code38

Yeeve